Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säng

Min säng är så tom
jag ligger här ensam och fryser

Inga trötta fötter
tassar på väg till mig för att värma

Mitt täcke ligger tungt
ingen lyfter på det och glider varsamt ned bredvid

Kudden är knölig
nacken är stel och längtar efter omsorgsfulla händer

Kalla fötter i fotändan
söker febrilt efter varma ben att flätas samman med

Mitt lakan är rent
fläckar av åtrå och varma kroppar finns inte

Sängen är livlös
utan smulor efter sängliggande frukost

Sängen är livlös
helt utan någon som värmer mig




Fri vers av Flöde
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 00:41



Bookmark and Share


    Brell
Jag har alltid upplevt att saknaden blir som störst och mest påtaglig när man kryper i säng - ensam.

Bra skrivet om detta - riktigt bra!!!!!!!!!!!!!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde