Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

I en stilla ensamhet
trött av saknad
drömmer jag om din beröring

Med smekningar av kärlek
på rodnande kinder

I heta kyssar av passion
där våra hungriga läppar möts

Din varma elektriska hud
hett pulserande under mina händer

Blodet i min kropp rusar
då våra blickar retfullt leker

Inga ord behöver uttalas
för våra kroppar talar samma språk

Så i min stilla ensamhet
trillar en tår
just för att jag saknar din beröring




Fri vers av Flöde
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-28 02:55



Bookmark and Share


    Brell
jag fastnade helt klart för sista stycket

Så i min stilla ensamhet
trillar en tår
just för att jag saknar din beröring

Det speglar mig... skrämmande.
BRA!!!!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde