Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vind

Som vind vill jag bli,
ogripbar och fri.
En vind vill jag bli -
som entonig susar
förbi -
förbi -
förbi.




Fri vers av Erik L
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-18 23:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter ljuvligt skönt. Jag tror att jag hänger med.
Applåd!
2008-07-01

    Bodil Sandberg
Vilken underbar liten dikt om längtan och frihet!!!!
2008-01-10

  tjort
Kort och fin.
Passade mig!
2007-09-05

  Last Word Spoken
hehe den här var söt!!!

\"ogripbar och fri\", det är vi här i vår poesi! :))
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L