Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersnojja - nej tack!!!

 

Hej - jag är en kvinna under
pseudonymen Nattviol som är 43 år
och det är jag jävligt stolt över!

Hur gammal är du då?

"Eh, inte frågar man väl en
kvinna om hennes ålder!!"
(hon blänger förorättad)

nähä..

Hur gammal är du då?

"Jag är 57 år!"
(bröstar upp sig - blir till
en man i sina bästa år)

dock, lite generad är han nog
över frågan

jaha..

Så - en man får ändå vara stolt över
sin ålder men inte en kvinna..

En man får åldras - men inte en kvinna?

hur fan går det ihop?

(fattar ingenting)

 

Hej - jag är en kvinna på 43 år
                    nästa år fyller jag 44
                         om tio år fyller jag 54!


(jag kan ju i alla fall hoppas...)

 

 

Nu får ni fan ta och ge er med eran
förbannade åldersnoja!

Någon som
vill vara med i min klubb:

"Vi som är stolta och tänker åldras

med behag, skaffa stödstrumpor, lila hår

och rullator när den dagen kommer"

 

 

anmälan kan ske under kommentarer...

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 12:13



Bookmark and Share


  stella
Kvinnan måste ha sina årsringar liksom trädet!
2007-08-19

  Inkarasilas
Anmäler mig, snart 36 och har överlevt det mesta, tjo!
2007-08-19

    ej medlem längre
Medlem nummer tre anmäler sig...*S*
2007-08-19

    Nattviol
sen att krämporna kommer
som ett brev på posten...
klart att det inte är kul!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol