Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecknad i ljuset - Haiku

Livet var ljuset.
Döden blott skuggan som föll
tecknad i ljuset.




Bunden vers (Haiku) av Erik L
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvliga ord.
2008-07-01

    Bodil Sandberg
Sanslöst vackert...bär hopp om försoning !!!!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L