Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön


Ser du mig,
du som vänder
du som tar
det matta ljuset med dig
du som försvinner
in i mörkret
lämnande tre ord
i ett ingenting
som något till
spillo givet?

Hör du mig?




Fri vers av BTS
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS