Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Regler på Poeter.se.. Hepp!!!

 

Nu vill Jof att jag ska registrera mig

med fullständiga personuppgifter...

med löfte om att de ALDRIG skulle

sprida dessa uppgifter vidare...

Undrar lite - varför ska de veta vad

jag heter och var jag bor

på vilket sätt skulle det hindra mig

att t.ex. samskriva (om jag nu ville

det) ...

Om jag skriver något som går utanför

ramarna - får jag ett privat brev i min

brevlåda då, eller ett telefonsamtal

med en varning?

Jag har absolut inget att dölja - men

jag gillar inte när reglerna ändras på

det här sättet, jag har nobbat andra

sidor som vill ha mitt fullständiga

personnummer... för det kan aldrig

finnas ett bra skäl till det!

Hur kan alla dessa uppgifter om mig

förhindra att sidan missbrukas?

Det måste ju betyda att alla granskas

och jämförs - och av vem?

Nä... jag köper inte riktigt det här

och jag beklagar verkligen om ni

tänker tvinga mig...

då får jag nog börja se mig om i

sajtdjungeln...

vilket jag skulle tycka vore jättetråkigt

för jag trivs mycket bra med Poeter.se!!!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 22:26



Bookmark and Share


  Patrik Valler
Det är alltid bra att öka säkerheten på communitys, se det som väktarna på krogen, de är där för att försöka förhindra bråk o dylikt. Det är givetvis inte alltid det lyckas, men många gånger förhindras bråk på krogen enbart genom att man vet att väktarna finns där för att bringa ordning om bråket skulle uppstå.
Se det även som vittnen i vardagen, om någon blir överfallen så är det vittnena som kan hjälpa till att bringa rättvisa.
Det finns trotts allt även rovdjur på nätet och dess communitys. Varför säkerheten på nätet alltid är en het fråga som bör tas på fullaste allvar, det går aldrig att skydda sig till 100%, men man kan alltid försöka så gott man kan.
Poeter.se går helt rätt väg i den frågan, om de sedan går över ramarna på kontraktet (det räknas som ett bindande kontrakt när de lovat att inte använda uppgifterna på något annat sätt än just för säkerheten) så finns det möjlighet att ta dem till rätten om man vill det.
2007-08-20

  theperna
vart oxå VÄLDIGT skeptiskt inställd till det där... vägrar tro på att det inte finns en slug tanke bakom på nåt vis
Men ger det en chans ett tag, kanske är för en god sak, nåt tekniskt som vi vanliga dödliga inte känner till.
2007-08-19

  Lena Renman
Hej nattlig viola :-) Tycket det är bra att jof försöker bringa liten ordning här på poeter. se
lena
2007-08-19

    Bögen
Nattviolerna marscherar!
Här är det takter...
2007-08-19

    Nattviol
Red. har min mailadress!
varför räcker inte den som
mall för att jag inte ska
registrera fler konton?
om jag nu ville det - kanske jag
har fler mailadresser... hur ska
de kunna komma åt det då?
nä - irritationen växer...
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol