Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hope.

du bara stod där, sa ingenting försökte dölja dina sorgsna tårar
jag stod där med mamma i min famn, men det var jag som grät
grät för att det var jag som fick lämna min bästa vän
och det var jag som skulle bli ensam igen
det var jag som fick skämmas över det han hade gjort
genom att visa att jag kunde brytas ner av honom
du sa \"gråt inte snälla syster, gråt inte över dumheten
snart är du i min famn igen du vackra syster. Håll ut. Andas. Blunda.
Älskar dig så systrami..\"
jag tas ifrån dig, jag lämnas ifrån
jag vill förevigt stanna hos dig, du är min bästa vän och du är min syster.
Men jag kan inte dela dig med pappa, han är dum...








jättedum




Fri vers av saeera
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 02:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
right on; truly...
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera