Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du mig?

Ibland vill jag att du ska slå mig.
Jag vill känna smärta.
Fysisk smärta. Obeskrivlig smärta.

Jag vill känna smärta som jag kan kontrollera.
Smärta som jag kan härleda. Smärta som syns.

Sen vill jag slå tillbaka. För allt. Slå tills du blöder.
Jag vill slå tills jag inte orkar längre.
Tills du ser vem jag är.

Och jag vill skrika. Skrika högt. Och skrika länge.
Jag vill skrika tills rösten sviker mig.
Tills du hör mig.

Och när jag står där framför dig … naken och blodig.
När jag står där som mig själv.
I min rättmätiga kostym.
I mitt ärliga tillstånd

Då vill jag veta.
Tycker du fortfarande om mig?
Är jag fortfarande din vän?
Då vill jag höra om du fortfarande bryr dig.
Då vill jag höra om du förstår.

Då vill jag veta.
Tycker du fortfarande att du känner mig?










Fri vers av Glittra G
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 03:05



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
När blir en vän en kamrat efter en timme en vecka ett år?
Och sen när inte vännen är en vän längre vad är hon då?

När känner man en människa till 100%?
Känner du dig själv till 100%?

Hur, när och varför blir en vän en vän?
I villket syfte tillgodogör du dig en \"vän\"?

Alla är vi lite vilsna här i världen men med fysiskt eller psykiskt våld kommer vi nog inte åt gåtan varför vi beter oss som............
2008-04-13

  Ronny Berk
kring frågor bygger du texten...talar om smärtan men söker efter svaret: \"känner du mej...\" orden skriker ut i tomma luften...
en stark text med känsla skriven... ja...
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G