Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svala

Att som svala i det blå
kunna sväva i det klara,
i det höga
men få vara
kvar på denna jord ändå.

Svala för mitt öga,
du som har min själ bevekt;
Vi är bara
två små ljus som brinner kort,

- som skymtar blekt
- och fladdrar bort




Fri vers av Erik L
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 15:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja till skönare nejder...Det är min längtan.
2008-07-01

    Bodil Sandberg
Nej men guud så fin..vacker..underbar..ett kärt bokmärke!!!!!!
2008-04-03

    ingvar VIP
Jätteskön dikt!
Ingvar
2007-10-10

  Lena Renman
Vackert och lite vemodigt.
Lena
2007-08-25

  Björn Karlsson
Blir nostalgisk. Enkel och talande.
Tack.
Mvh Björnen.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L