[sms-poesi: 160 tecken]" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[sms-poesi: 160 tecken]


om natten


godnatt

vill bara säga
då tanken
slog mig
fel
år

om året

var rätt
men tanke
fel
slagit i
natt

var det
fel sagt
men
tanke god
i år

bara om

natten
vill

godnatt

 

 




Fri vers av Jer
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 08:00



Bookmark and Share


    Tteresia
Det bästa du skrivit de senaste två veckorna enligt min ringa mening.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer