Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du vad 14 betyder?




nostalgisår

& det var
längesen nu men jag minns
känslan den har
etsat sig fast under
min hud
(det kanske var den jag försökte skära loss?)
& jag vill ha blod & rakblad
& lugnihjärtatångestochpanik
jag  vill  vara  randig  igen
jag  vill  vara  vacker  igen
                14

dag in och
dag ut
14 14 14 

men jag ska stanna kvar.




Fri vers av silvertejp
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-08-20 11:51



Bookmark and Share


  Mrscloudman
så vackra som dina ord är,
så måste du vara väldigt vacker.
på både ut-och insida :)
2007-09-06

  avtryck
nej jag vet inte vad 14 betyder.
men jag känner igen mig i känslan.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp