Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kräver en större dos

fyll mig med ruset fyll mig med
noll kontroll
fyll mig med glädje, hopp & livsmotiv och låt mig falla
ner i djupaste mörker så att jag
tappar mina glasögon och
fumlar runt efter borttappad kärlek
jag vill vara högt uppe bland molnen & stjärnorna
bara för att känna lyckan & besvikelsen i att
vara jordfäst med hjärtat mot 
trottoaren igen
fyll mina händer och fötter med tidsfördriv och fyll
varje liten droppe med meningslöshet
patetik
(jag vill vara den mest patetiska flickan i dina ögon)
så fyll mig fyll mig
med vad det än är
som du gömmer i dina fickor
låt mig smaka på dina hemligheter låt mig känna
blodsmak på mina läppar så att jag får
existera
för en stund
i smärtan
som bara du kan göra så sötsliskig och
trasasönderunderbar

jag måste hitta en utväg
låt den bli du




Fri vers av silvertejp
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp