Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Jag finns utan att finnas
Jag lever utan att leva
Jag är död utan att vara död

Vem är jag?
Och var är jag?

I ett vakuum … i en värld utan existens.
Jag finns i mina tankar. Jag lever i andras förväntningar.
Jag är en skapelse av andras åsikter, av andras tankar, av andras behov.

Jag är precis den du vill att jag ska vara. Den du behöver.
Men jag är inte jag. Och jag är inte levande.

För i själva verket finns jag inte … och jag har aldrig funnits.




Fri vers av Glittra G
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 14:33



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Du är fin.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G