Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tar man farväl av en gammal vän

Hur tar man farväl av en gammal vän?
Hur säger man hejdå när man inte vill?
Hur säger man god natt när man vet att det är för sista gången?
Hur säger man hejdå när hela kroppen skriker att den inte vill?




Fri vers av Glittra G
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 14:35



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Man kanske inte säger hej då och inte säger farväl, det kan fungera under vissa omständigheter.

Jag har varit med om det, det är inte alla gånger man behöver ta farväl...................det går.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G