Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 981205 el 06 c:a kl. 00:00 i ett elljusspår i Rosersberg. Gick sen till en stuga och drack glögg. Sista raden skriven 990216.


Vinternatt i skogen

Det är vinternatt i skogen.
Jag pulsar fram i den djupa snön.
Ett ljus syns.
Det är en belyst gångväg.
Jag kollar vart den leder.
Det är tyst.
Inga spår syns.
De är övertäckta av snön som bara faller.
Vägen ledde runt.




Fri vers av Jobo
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-08-20 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo