Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte flyga

Jag vill inte flyga
jag vill vara här

bland rännstenar, flugfän och lort

Men

Jag vill inte andas
den luft du begär

jag vill bara bara vara här

Kan du inte se
vad jag hade att ge

vad du tog
vad du fick

vad du begärde

Jag vill inte flyga
jag vill vara här

jag vill bara vara dig när

Du krävde mitt liv
Du krävde mitt ord

du krävde ja, hela min själ

Så såg du vem jag var
så såg du att jag var

den du inte visste jag borde

Jag vill inte flyga
jag vill vara här

men på mina villkor , jag begär.





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 09:28



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin och välskriven!
2007-08-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket bra tankar och formuleringar.
Och mycket känsla i din text!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna