Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken, utblottad?


Jag lägger mig på det gröna
åh, så sköna gräset...

känner dess daggdroppar slicka mig ren om min nakna kropp

Jag ligger där naken, utblottad inför världen.
Jag nynnar en välkänd melodi
och vickar lätt på foten i rytmens ljuva vågor.

\"Jag hade en gång en båt..\"

Melodin sprider sitt ljuva budskap och vackra toner.

Jag känner mig fri och obekymrad
Ingenting här i världen kan rubba mig,
min nakenhet är lika kal som förut

Jag bryr mig bara inte längre...




Övriga genrer av Sbva91
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 19:14



Bookmark and Share


  aol
du vidrör nånting inom mej precis sådär kan jag också göra
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91