Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt skrev jag för några år sedan, funderade på idealen i samhället.


Ideal

Vi föds
Våra liv är oskrivna
Vi växer
Våra liv formas till
alla dessa ideal




Fri vers av wiria77
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77