Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt skrev jag 1997-1998 då min mormor gick bort i alzeimer.


Mormor

Du , lilla mormor.
Vad säger dina ögon måntro?
Vad vill du mig säga?
Orden de når ej fram,
osammanhängade, endast
några få ord.
Du lilla mormor.
du som fylld av liv var,
livet själv, det var du.
Nu tycks livet bestämma
över dig, förr du herre var.
Du, lilla mormor.
Vi två har ett hemligt språk.
Inga ord behövs för att säga,
säga vad vi vill.
Fyra ögon säger mer än ord.
Du, lilla mormor, jag älskar dig.




Fri vers av wiria77
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 21:57



Bookmark and Share


  albertina
Fint berättat. Det är alltid jobbigt att någon som står en nära äts upp av en sådann sjukdom. Du stod nära din lilla mormor det märks i din vackra text=)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77