Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla kan nog någon gång behöva gå in i sig själva...


Innersta rummet

Sitter i innersta rummet,
finns bara till.
Ingen vet var jag är,
ingen läger märke till mig.
Bara sitter en stund, för mig själv.
Tankarna de fladdrar som vingslag
mot skyn – blå som havet.
Kaos och oordning,
vill rensa det som ej hör hemma i mitt rum,
dit ingen kan nå.
Där bevarar jag allt som jag vill behålla för mig själv.
Ingen som stör, bara jag och de fladdrande tankarna.




Fri vers av wiria77
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77