Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Änglar – finns de?
Kanske har vi alla en ängen – alltid närvarande.
Följer oss på vår vandring,
Vandringen genom livet.
Kanske en knuff åt rätt håll.
Kanske ett vakande öga över våra liv.




Fri vers av wiria77
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 21:58



Bookmark and Share


  albertina
jag tror på änglar. det finns en för oss alla. men alla har inte turen att få skyddsänglar, de finns ett antal tror jag. så tror jag ialla fall.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77