Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

Du föreslår, menar, säger

Jag hör att det hänger ihop,

men det gör ju även raden av urgamla, pastellfärgade hus i diset bakom din rygg

 - så jag hörde inte, förstod inte

Har inga åsikter - - - -

Vill bara se människor, som till exempel du,

se dem prata och röra sig lagom långsamt

Högtidligt,

så som den fina fonden föreslår och menar.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 17:53



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
\"Vill bara se människor, som tex du,
se dom prata och röra sig lagom långsamt\"
+

\"det gör ju även raden av urgamla, pastellfärgade hus i diset bakom din rygg\"

Pesi helt enkelt. Ditt språk är enkelt, flyter, är rytmiskt.

En duktig hantverkare är du. Tack
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP