Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet


Så stod jag då
slutligen vid havet

förvissad om att jag
hade kommit hem

tänkte att nu
kan jag lyckligt dö

och fylldes så
åter med liv




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-22 19:45



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
2013-01-01

  frostyran
Den här är så skön att läsa högt. Jag får rysningar av den... Tack!
2007-09-12

  Håkan Tendell
Stor filosofi om nya mål vid vägens slut...
2007-09-02

  Rakel Lorner
tänkte att nu
kan jag lyckligt dö

och fylldes så
åter med liv

Livgivande skärningspunkt! Gillar!
2007-09-01

  "Silver" VIP
Det måste vara en mäktig känsla. Mycket bra skildrat.
2007-08-26

  Antropofagen
Bländande vändning.
2007-08-23

  rebecca d
en text som sprider glädje
2007-08-22

  Sanningsägaren VIP
väldigt fin
livsbejakande i sin form
jag skulle vilja läsa den såhär

\"jag stod vid havet
kände mig äntligen hemma

tänkte nu kan jag lyckligt dö
fylldes så åter med liv\"

men det är jag det

Tack
Åsa
2007-08-22

  Maria Zena Viklund
fint! lite som min haiku; Liv
2007-08-22

  Ezo
jepp du hittade nya stjärnor att inta :) En dikt som får en att tänka...bra!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist