Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrik eller sjung.

och nu står jag här
på toppen av mitt ensamhetsberg
och skriker ut min litenhet.

men vem lyssnar?




Fri vers av mollypop
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 20:05



Bookmark and Share


  To
Hela världen känner kanske av vibrationen av skriket i tid och i otid.

En litenhet+en litenhet till+ytterligare en massa litenheter blir en stor massa, rätt mäktigt??

En litenhet kan vara en storhet ur en annans perspektiv.


Din text känns mäktig på något vis.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop