Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staket


under ytan

staketet, det strömförande

sök inte orden
utan låt bilderna komma till dig

för i kväll ska jag placera
satelliter i dina nervbanor




Fri vers av BTS
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-08-22 21:14



Bookmark and Share


  Maud Li
Wow!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

BTS