Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man gjort sin dag kan det kännas tomt. Så kommer en ny möjlighet. Det kan vara också du.


När mörkret faller

När mörkret faller
över land och stad

faller du och jag

När ljuset stiger
över berg och flod

lyfter du och jag

i hoppet om
en bättre dag

När mörkret faller
över land och hav

sjunker du och jag

När ljuset stiger
över löv och skog

lyfter du och jag

När mörkret faller
faller jag

När ljuset stiger
Lyfter jag

Du är mitt ljus




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna