Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cikada

Jag går som i vaka
i en inre värld;
lyssnar till cikada
vars sång i mig är.

Min själ är att bida
denna stilla stund
när cikador glida
ut ur slutna rum.

Sluten i en dvala
svävar så min sång.

- - - - - - - -

Sångens vingar dala -
Världen vänder om.




Fri vers av Erik L
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 21:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här..Erik...är underbar underbar!!!Ett bokmärke..men först applåder!!!!
2008-01-19

  tjort
Antagligen är du fullt medveten om att första versen inte rimmar och att andra bara till hälften, men det var snyggt tycker jag!
Allitterationer tycker vi om, eller ja, nästan allitterationer här då..
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
Åh älskar den här, bokmärker!
2007-08-27

  Agnes
SLUTRADERNA... jag säger bara Slutraderna!!!! De är så himla bra!
(*jisses* så okonstruktivt)
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L