Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar han

Hur vågar han?
Ringa mig från jobbet och göra mig glad …

Hur vågar han?
Få mig att bli varm inombords och le som jag aldrig gjort förr

Hur vågar han?
Störa min koncentration och lägga beslag på mina tankar

Hur vågar han?
Starta en känsla i magen som sprider sig genom hela kroppen

Hur vågar han?
Få mig att känna när jag inte vill

Hur vågar han?
När jag vet att han inte är min.




Fri vers av Glittra G
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittra G