Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver något hemskt som har hänt. Där en sekund är en evighet.


Evigheten

Han sitter i hörnet
Smaken av jord
Fyller hans mun
Det skär in i armen
Repet gör att det röda
Blodet!
Lämnar hans utsatta
Nakna kropp
Det rinner
Rinner sakta och säkert
Nerför ryggen
Det är varmt.
Både blodet och luften
Luften som snart
Snart är slut.
Ett fönster
Borde vara öppet
Men de stängde det
Allt är stängt
Affärer, fönster, dörrar
Och min mun
Näsan också
Allt är stängt!
Utom
Utom mina tankar
Och porten till
Livets början.




Fri vers av Simon Larsson
Läst 621 gånger
Publicerad 2007-08-23 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Larsson