Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ett normalt liv är för många idag.


Ett normalt liv.

Smack!

Smack!
Slagen kommer
Tätt
De träffar
Min nästan
Nakna kropp
Jag vill
Egentligen
Inte
Men måste
Jag måste

Pengar
Pengar som
Sedan
Används
Till alla
Piller
Jag behöver
Behöver för att
Hålla mig
Levande.
Smack!!!
Idag är
Det Anders
Imorgon
Någon annan
Samma rutin
Varje dag
Bara olika
Människor
Och bilar.
Smack!!
En grå volvo
Det är det
Idag
Imorgon
Vem vet....
Det enda
Jag vet
Är att
Varje dag
Klockan 22
Ska jag
Stå iklädd
Mina jobbar
Kläder
I korset
Där ingen
Ingen kan
Se dig.
Några kronor
Om dagen
Får jag
Oftast
Räcker det
Inte
Inte till
Alla piller
Jag behöver
Utan dem
Känns mitt
Liv inte
Värt att
Leva.
Men mitt
Jobb kommer
Nog döda
Mig en dag
Hoppas den
Dagen
Är idag.




Fri vers av Simon Larsson
Läst 759 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 07:49



Bookmark and Share


  aftermath
låter hårt, svårt och destruktivt
något att ta sig ur?
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Simon Larsson