Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det ågon förutam Bond som har rätt att döda?


Med rätt att döda.

Finns det någon
Någon som har rätt
Rätten att ta
Någons liv?
Har du den makten?
Har alla?
Har ingen?
Har Gud?
Tänk dig en
Självmordsbombare
Han tycker att
Han
Har rätten
Att avsluta
Sitt och andras
Liv.
Är det rätt?
Kanske…
Kanske inte…
För han kanske
Gör det för
En god sak
Han kanske vet
Att om dessa inte
Dör!
Så kommer fler
Oskyldiga liv
Att gå till spillo
Har han gjort rätt då?
Om han
Dödat 30
För att
Förhindra
Att 30.000
Dör i framtiden
Vem vet ???
Troligtvis bara
Han själv.
Men kan man
Klandra honom?
Tänk om en
Av de han
Räddat
Vore ditt barn
Skulle inte du
Också offra
30 liv
För att ditt
Barn
Skulle få
Leva
Isåfall
Är du
Lika hemsk
Som Mig!




Fri vers av Simon Larsson
Läst 766 gånger
Publicerad 2007-08-23 07:48



Bookmark and Share


  kärrman_
denna var riktigt bra, en liten överraskning på slutet ;)
väldigt kul!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Simon Larsson