Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är kär....


Känslor

Dagarna går så sakta
När inte du är bredvid mig
Allting känns bra
Under ytan när du sitter där
Jag känner mig glad och
Hoppfull
Betyder det att jag är kär?
Fjärilar i magen
Alltid nervös
Eller inte alltid…
Men när du ser på mig
Och vi får ögonkontakt
Trots att det känns bra
Så är det inte det
För du vet inte vad jag känner, under
Ytan
Kanske kommer du aldrig
Få veta det heller
Dock kommer känslan
Alltid att finnas kvar
I mina dikter
Ett + Ett
Borde bli två
Borde bli Vi två
Redan nu vet jag
Att det aldrig kommer bli vi
Vi passar inte ihop
Avig mot avig
Blir aldrig bra
Det måste vara avig mot räta
Ljus mot mörker
Plus mot minus
Hela världen bygger på motsatser
Liten pojke gillar flicka
Flickan gillar inte honom
Ändå kan allt bli bra
Tillslut.




Fri vers av Simon Larsson
Läst 722 gånger
Publicerad 2007-08-23 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Larsson