Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu mer kärlek.


Kärleken 2

Är kärleken viktig?
För mig är den det
Fast när är man kär på riktigt?
Liten pojke frågar flicka
Får jag chans på dig?
Tjejen
Svarar oftast, Nej
För pojken duger inte
Det finns andra
Killar som är coolare än honom
Det är dem hon vill ha
De som dricker och sportar
Aldrig kommer jag få henne
För jag är för blyg
För osynlig, För normal
Redan första gången jag såg henne
Så blev jag kär i henne
Pang, på en gång
Det är vad som menas med ”kärlek vid första ögonkastet”
Fast det blir nog aldrig mer
Än några ögonkast från honom
Inte så länge som han är rädd
Rädd för att det inte ska bli rätt
Att hon ska börja tycka illa om mig
Ganska dumt
Att kärleken är så tragisk
Så synd att man inte riktigt vågar
Ett steg fram, kan ju räcka
Men ett steg är tufft
Framför allt när det gäller detta
Love you
Två ord med så mycket kraft
Att de kan krossa ett hjärta
Varför?
Varför ha två ord med den makten?
De förstör folks liv
Ingenting men någonstans
Så känner jag mig just nu
Men det är ljusare än innan
Räddningen är nära
Närmre än någonsin förut
Tack vare någon, för
Allt kan bli bra, tillslut.




Fri vers av Simon Larsson
Läst 597 gånger
Publicerad 2007-08-23 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Larsson