Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 990123 i en stuga i Viksjö, där vi var med scouterna.


Stugdikt

Jag sitter här i en stuga vid en mosse,
och bredvid mig sitter en gitarrspelande gosse.
Jag sitter här och skriver detta,
till efterrätt får vi inte Vienetta.
Jag sitter här i en stuga i skogen,
och bredvid mig sitter en trubadur så trogen.
Jag sitter här och skriver ord,
utanför står inte en Ford.




Fri vers av Jobo
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 09:39



Bookmark and Share


  ospray
hi hi kul skrivet =)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo