Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

promised child

 

destruktiviteten snyltar sig in i mitt hjärta


varje natt är det samma sak
huvudvärk huvudvärk och
tårdränkta kuddar.
du har snart sålt
varenda liten del av mig.
så att du ska slippa veta att jag
en gång
existerade.
(för det gör jag inte längre)
och du är lättad jag känner det i
den lilla avklippta tånageln som du faktiskt
lämnat kvar.
och ändå,
fastän du sålt mig till vem som helst som varit
villig att betala
några ören
för en hora
en bit av mitt hjärta som de kunde
runka av med,
så tror jag fortfarande
att du ska rädda mig.
(som jag trodde att du skulle rädda mig ur det djupaste mörker.)
jag tror djupt i min avklippta tånagel att du kommer att komma och
köpa tillbaka varje misshandlad och utnyttjad del av mig för
mycket mer än du har råd med så att du måste
låna mycket mer än vad du
nånsin kommer att kunna betala tillbaka.
och jag vill fortfarande tro att du älskar mig och att
det är därför jag snart är såld till
hela sverige hela USA hela
världen.
men
du älskade mig aldrig på det sättet du
förbrukade mig
skadade mig
sålde mig.
och
allt som finns kvar nu är en
avklippt tånagel och
min våldtagna kärlek du låter
främmande människor knulla sönder mig och
jag älskar dig.




Fri vers av silvertejp
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-08-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp