Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Det känns inte längre, det som låter mellan väggarna
små tassande steg väcker mig
jag ligger vaken mellan ljudlösa vankande fotsteg, lyssnar efter mellanrummet
slutar att andas för att höra stegen
blundar för att öka känslan
som följer mig genom min natt
svagt stegras tomheten som i ett gränsland
mellan bilder av blanka fotografier




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-08-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP