Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evig dröm

om nätterna drömmer jag djupa drömmar
om dagarna drömmer jag lätta drömmar

drömmar om en annan syn på livet
mitt liv, men med dig i det

långt borta, men ändå är du så nära

du är min, men samtidigt är du någon annans

vandrar gör vi varje dag, längs söders gator
pratar om allt som går att prata om
byter passionerade och kärleksfulla blickar, ord

ord som får andra
att avundas våran lycka

bästa vänner, soulmates i kärlek
kan det bli bättre?

när vandringen är slut
och vi återigen är hemma
i vår vackra lägenhet
omfamnar vi varandra
kysser, smeker

vi älskar, som ingen annan älskar

...jag vaknar upp
lika nedstämd,besviken som alltid
detta är inte sanning,verkligt

sansar mig, tänker
vi vet båda
att en dag...kanske

det blir du och jag




Övriga genrer av mfinne
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 23:52



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
jag gillar den smidiga övergången från verklighet till dröm och den abrupta tillbakagången. Precis så som det är när man blir ryckt ur en skön dagdröm av att chefen kommer förbi, barn gallskriker i T-banan, någon häller ost i ens öron eller va det än må vara.

man har alltid en massa bra, djupa, kul repliker när man snackar med folk i dagdrömmar men var tar de vägen när man träffar en kandidat att uppleva sånt som du skriver om med, IRL?
2007-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Vackert och gripande diktat och en dag går din eviga dröm i uppfyllelse.
2007-08-24

    ingvar VIP
Bra!
Ingvar
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne