Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...han var så otroligt liten, i en stor mans kropp


Pojkars gråt

 

små pojkar kan finnas
i mycket stora kroppar
och deras tårar är oftast

de mest hjärtslitande

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-24 14:15



Bookmark and Share


  noname_realmind
Gripande var ordet!
2007-08-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag tycker det är så oerhört befriande när jag träffar män som kan gråta. Där träffade du mitt i något viktigt!
2007-08-24

    Bim
Så sant,-dina ord framkallar många bilder på detta tema.Hälsn.Bim
2007-08-24

  Eline.P
Tack för denna gripande dikt. Alla har rätt att vara små ibland. Bokmärker.
2007-08-24

  rebecca d VIP
ja,

käner igen (men finns ävens må flickor..som är mammor eller mormödrar....)
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth