Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min pojkvän...


Känslor för dig





Med fjärilslätta vingar
flaxar kärlek här omkring
Mellan dina vackra ögon
och mina trötta tankar
flyger känslor
som jag inte trodde fanns
De är så starka
att de nästan går att fånga
Men så osynliga
att det är en omöjlighet
Likt glittrande fjädrar
i solens sken
finns de där på något sätt
I våra tankar
I vår fantasi
och i vår verklighet




Fri vers av Julia S
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S