Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No limit hold me

efter fjärde veckans rundcheck
ska jag syna dig på torsdag

jag har inte ens sett mina kort

men jag hoppas
på en split pot




Fri vers av boae
Läst 126 gånger
Publicerad 2007-08-24 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae