Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar i gräset

Gräset är grönt
när det inte är natt
då är det svart

På dagen är det skönt
att där ligga matt
och undra vart

nästa resa bär




Fri vers av Jobo
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 00:23



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Nästa resa bär
kanske till lingonskogen?

eller

nästa resa bär
du själv dina väskor
;)
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo