Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrivilliga atombomber

När jag öppnar min mun
släpps ord ut som ett regn av atombomber
som hårt landar på ditt sköra huvud
för att få huvudet att explodera
och släppa ut tårar i floder
jag inte alls menat att frambringa.

Jag går där och torkar upp alla sopor efter mig
försöker bygga upp allt igen
men allt är lika trasigt som förut
inget jag gör kan återställa dig...




Övriga genrer av Sbva91
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 01:10



Bookmark and Share


    RebeccaW
Du besriver situationen bra, med egna jämförelser. Jag gillar texten, mycket:)
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91