Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon älskling

jämt sådär på morgonkvisten innan allt är sagt
är du som sötast

för när allt är tyst är allt som bäst
innan fula ord smärtar som mest




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 11:26



Bookmark and Share


  Obnoxious
Nämen vilken söt! Den fick du till :) och på rim och allt!
Har du visat din karl den?
2007-08-25

  Dan Linder
så kort men såkraftfull! Bravo lilla svarta klänningen.
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan