Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


Jag längtar oupphörligt
efter ljuset

de varma vågorna av kärlek

det brinnande varandet
i ord

som varsamt
viskar till mig

människa, människa
älska nu dig själv

likt jag älskar dig

ty i enheten
är alltet

ett




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-25 17:46



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackra ord som lyser av vishet
Ljuset är vad som läser dessa ord nu
ty i enheten är alltet
ett
2011-04-03

  "Silver" VIP
I dina dikter skymtar en hel livssyn. Detta gåtfulla allt, beskrivet me rena varma ord.
2007-09-30

  Maria Zena Viklund
vackert o så sant!
2007-09-26

  KristinaE
.. och där i detta \"ett\" vilar människan i stor gemenskap, strävan måste vara at nå detta ljus!!
2007-09-21

  Marreb
Åh, så vacker!
2007-09-06

  VITRIOL
Och tänka att det finns skatter.
Skatter finns!
Inom alla.
Och ändå är de så svåra att hitta fram till.
2007-08-26

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-08-26

  prinscess VIP
det känns som en bön
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist