Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar älskar inte

där ligger dom och dyrkar varann



ifall någon skulle se dom



som om någon alla dessa skulle bry sig om

att de inte älskar


alls




Fri vers av tuna
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-08-25 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna