Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öka självkänslan!


Val av mitt eget liv!

Fråga mig själv
Hur når jag dit?
Hitta svaret
Och gå dit.

Ha ett mål
Gör delmål
fatta ett beslut
och lev efter det.

När mår jag bra?
Hur gick det till?
Komihåg det till de dagar då jag frågar frågan igen

Svaret på alla frågor leder till att man vill må bra.
Varför?

Döm inte...

Öka självkänslan...




Övriga genrer av Jea
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-08-25 20:04



Bookmark and Share


  Mindfuck
Den var fin, och sann. Stämde bra.
2007-08-27

    sleepwalking
En bra text,
som är välskriven
och även värd att tänkas på!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jea