Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla flicka lilla jag

Om jag idag som vuxen, skulle se på mig själv, då jag va en liten flicka

Så skulle jag bära upp mig i famnen

Krama om mig

Visa närhet

Och viska i mitt öra

samtidigt som jag vaggar mig stilla

Att allting kommer att bli bra

Och att jag älskar mig




Övriga genrer av Jea
Läst 801 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-20 20:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
Helt underbara rader...tårarna kommer ju...Tack...
2008-05-09

    sleepwalking
Vad annat kan man säga,
än att enkelt ibland är det finaste som finns
2008-03-01

  Michaela Dutius
Det är ett bra sätt att ge sitt inre barn kärlek och kompensera för det som inte fanns när barnet var du.
Mycket vacker i fin form
2007-12-20

  Kakaan
Va fint! =)
jo, det är ju sånt man behöver som liten.. väldigt fint
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jea