Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur svårt det är att komma dig nära inpå...


Svårt

du är hård som sten
du kan bli riktigt arg och negativ
du är tystlåten

samtidigt är du
mjuk och trygg som en nallebjörn
kan bryta ut i stort skratt
och va vädigt pratsam

det är så svårt... så svårt att få dig att visa känslor
hur ska jag göra för att få dig att öppna dig?
hur ska jag få dig att se positivt på livet?
hur ska jag få dig att gråta...?

ibland kommer jag väldigt nära... så nära att jag nästan kan ta på det...
så nära att jag känner att ÄNTLIGEN så släpper du in mig
men då... börjar du prata om något annat... eller bara tystnar

jag känner att denna tysthet kan få mig kvävd...
känner att jag inte helt kan få prata ut
jag behöver det... och jag behöver dig
du är min kärlek och min framtid
jag älskar dig, du är min utmaning

... men det är svårt





Fri vers av Jea
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jea