Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör det själv


Förändring

Samma sak varenda dag
Vardag
Dag ett, två och tre...

Trivs du?

Inte?

Vem kan göra nåt åt det?

Du själv!

Väljer du att gå samma spår igen, och igen och igen får du alltid samma resultat som du fick första, andra och tredje gången.

men gör du en förändring,stor som liten... så blir det anorlunda.

Får ditt jobb dig att le? Får ditt jobb dig att känna att du behövs?
Får din chef dig att verka speciell? Får du de utmaningar som gör att du trivs?

Inte?

Hur ska du göra för att komma dit? Det är ingen annan som gör det åt dig...

Får din kärlek dig att ha en skön magkänsla? Gör du något för din kärlek så den får en bra magkänsla?

Små och stora förändringar är kanske viktigt... för dig och för din omgivning.

Gör det du vill, det du mår bra av...oftare.








Övriga genrer av Jea
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jea